DEDON

Sinds dit seizoen is Rechts van de kerk Dedon Concept Dealer.
Dit garandeert ons een uiterst snelle leveringstermijn uit de uitgebreide Dedon collecties , in combinatie met ons persoonlijk advies, laten we jullie alvast uitkijken naar een ontspannen tuinbeleving.

Het Duitse Dedon is de belichaming van degelijkheid en klasse. Zoals het een Duits merk betaamt. Toch zit er ook een Belgisch kantje aan het gegeerde outdoormerk. Bobby (Robert) Dekeyzer, de Belgische ex-doelman en nu ondernemer, stampte het luxemerk in 1990 succesvol uit de grond.

Dedon dankt zijn succes misschien nog het meest aan hun revolutionaire en gepatenteerde kunstvezel die ze als allereerste integreerden in hun lijn van tuinmeubelen. Het productieproces van de vezel is ook 100 procent milieuvriendelijk. Niettemin kan de kunststofvezel de meest barre weersomstandigheden aan.

Een typisch Dedonmeubel heeft dan ook een gevlochten bekleding. Hoewel hun laatste collecties ook materialen zoals keramiek, aluminium, teak en textilene gebruiken, kijk maar naar Seax collectie of Wa collectie.

Het merk wordt in meer dan 80 landen wereldwijd verdeeld.