OASIQ

Het Amerikaanse Oasiq laat je de natuur herontdekken. Niet toevallig is de puurheid en elegantie van alle natuurpracht Oasiq’s grootste inspiratiebron. Gelukkig heeft de natuur het geheim van zijn schoonheid al lang prijsgegeven. In de vorm van een goddelijke verhouding of ook wel de gulden snede genoemd. Hoe de bloemblaadjes van een zonnebloem zich verhouden tot de knop, zo creëert Oasiq meubelen met dezelfde spiraalvorm of op die gouden ratio gebaseerd. Keer op keer leveren dat plaatjes van designstukken af waar je uren naar kunt turen.

In de eerste plaats is het Oasiq om de gebruikerservaring te doen. In de filosofie van het merk draagt een leuke en verzorgde buitenomgeving bij tot het geluksgevoel van elk mens. Maak kennis met Oasiq in onze showroom en ontdek wat men echt bedoelt met buiten leven. Geïnspireerd door je omgeving en de natuur, gemaakt door mensen.