TRIBU

Tribù, wereldtop in design tuinmeubelen.

Exclusief hoogwaardig tuinmeubilair van Belgische bodem. In de vroege jaren ’90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk.

Tribù wordt verdeeld in meer dan 50 landen en dus ook in België bij Rechts van de kerk.

Tribù is een mix van eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. De typische verfijnde detailafwerking creëert design tuinmeubelen met een finesse die de vergelijking met binnenhuismeubelen aankan. Internationale designers ontwerpen een groot deel van de collectie. Zij worden geselecteerd op hun stijl die aansluit bij de typische Tribù-stijl. Ingetogen lijnen met een unieke zin voor detail.