Nieuws / Events

25 november 2015

Je reiskoffer met een gerust hart op de band zetten?      Omdat je je alleen hoeft te focussen op de dingen die er echt toe doen, worden onze reiskoffers al beschadigd geboren.               Functioneel, resistent, licht en geen zorgen om slijtage. Dat zijn de reiskoffers van Crash Baggage, nu exclusief verkrijgbaar bij Rechts van de kerk.          Verschillende modellen en kleuren beschikbaar in onze zaak in Meigem.

11 november 2015

Eind oktober mochten we een bezoek brengen aan onze Italiaanse fabricant van tafels en stoelen FAST in Vestone (Italië). Tijdens een rondleiding door het fabriek konden we zien hoe bepaalde stoelen gemaakt, geschuurd en geassembleerd werden. Nadien gingen ze naar de lak afdeling, waar ze in de juiste kleur gepoedercoat werden om dan vervolgens te worden afgewerkt, beschermd en verpakt werden in dozen. Klaar voor verzending.

11 november 2015

Ook in Meigem is het herst en vallen de bladeren van de bomen, de dakgoten worden gekuist, de terassen worden geveegt en de tuinmeubelen krijgen een laatste schrob beurt voor de winter.

26 september 2015
27 augustus 2015

Fotoshoot met onze nieuwe motieven Circles - Bricks en Bamboo in zeebrugge. Fotograaf - Jürgen de Witte

26 maart 2015

Ben je op zoek naar een comfortabele lounge zetel, een nieuwe tafel met stoelen, een super zachte ligzetel, terrasverwarming, een mooie terraspot, verlichting, een leuke parasol of wat decoratie voor buiten, kom dan zeker eens langs tijdens onze OPEN DEUR DAGEN op 27 - 28 - 29 - 30 maart bij Rechts van de kerk te Meigem  Oost-Vlaanderen.

17 maart 2015

Rechts van de kerk staat nog tot en met zondag 22 maart op de beurs SFEER in Flanders Expo te Gent (Oost-Vlaanderen). We presenteren er de allernieuwste collecties van Dedon, Viteo, Tribù, Extremis, West14 en Le Couchon. Kom alvast een kijkje nemen in Hal 1.

17 maart 2015

Chic Gardens van maart 2015 - project Brasschaat by Rechts van de kerk - Viteo

16 februari 2015

Vandaag dé grote dag.

We gaan op fotoshoot met de SCREENS van West14. De locatie wordt de haven van Gent. Onze schermen staan nu helemaal op punt na maanden van testen en aanpassen. De terrasschermen zullen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Op termijn komen er nog nieuwe motieven bij. Ideaal om je terras in te delen of om privacy te creëren. Exclusief verkrijgbaar bij Rechts van de kerk.

Kijk alvast binnenkort op onze website www.west14.be

10 februari 2015

Onze nieuwe website gaat weldra online.

Na weken van voorbereiding, schrijven, nieuw fotomateriaal verzamelen en selecteren is het bijna zover. Met dank aan Sordoff, onze website bouwer en creatief brein, heb ik er alle vertrouwen in dat onze nieuwe website een succes wordt. Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, klare foto’s en een nieuwe rubriek, een BLOG. Zo kan u het reilen en zeilen volgen van Rechts van de kerk.

Kijk alvast op www.rechtsvandekerk.be

Veel plezier!

26 januari 2015

Op de beurs Maison & Objet in Parijs heb ik vandaag een afspraak met DCW Editions. Een verlichtingsfabrikant uit Frankrijk.

Lampe Gras is één van hun collecties én klassieker, ontworpen in 1921 door Bernard-Albin Gras. Niet enkel gekend in Frankrijk maar over de hele wereld, van de Verenigde Staten tot Japan. En dus vanaf nu ook in Meigem – Deinze – Oost-Vlaanderen (België)…. De tijdloze ontwerpen zijn nu ook verkrijgbaar voor buiten.

Lampe Gras XL In & Out is momenteel verkrijgbaar in 6 modellen.

Kijk alvast op onze website of op www.dcw-editions.fr

19 januari 2015

Vandaag naar dé grote meubelbeurs in Keulen, IMM.
Razend benieuwd!

De nieuwe collecties voor Viteo voor 2015 worden voorgesteld. Buiten enkele prototypes en wat schetsen had ik nog niets ontvangen. Oef, wat een geruststelling. Ik vind het allesinds schitterend. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ik.

Rechts van de kerk is Flagship Store voor Viteo in België.

15 januari 2015

Onze toonzalen zijn er weer helemaal klaar voor.

Het was hoog tijd dat de orangerie en de serre na 9 jaar nog eens herschilderd werden in een fris kleurtje. Ook de grote toonzaal kreeg een grote opfrisbeurt en een nieuw laagje verf. We zijn er hier in Meigem helemaal klaar voor om de nieuwe collecties te kunnen ontvangen en kijken weer helemaal uit naar het nieuwe seizoen 2015.